RECREATIE CAMPER


Met een camper bent u flexibel en ligt de nadruk vaak op het genieten van onafhankelijkheid en vrijheid. Belangrijk is dan dat het systeem voldoet aan de stroombehoefte voor 12V Verlichting, de Koelkast, Radio/TV/DVD en enkele 230V oplaadbare apparaten zoals de Smartphone, Laptop, Camera of Elektrische Fiets. Met een hoog cyclische en onderhoudsvrije gel accu van de juiste capaciteit, een 3-traps acculader en een efficiënte omvormer van Victron of Mastervolt garanderen wij u genoeg stroom voor een hele dag onafhankelijk en zorgeloos recreëren.

Voor een altijd prettige temperatuur in de Camper, waar dan ook in Europa, levert en installeert De Jong Technovaria de Aircosystemen van Dometic en de Boiler-Luchtverwarmingen van Trumatic, Webasto en Eberspacher. 

U kunt ook voor al uw gas-vragen terecht bij de Jong Technovaria. Niet alleen voor slimme gasmeters van Truma, maar ook voor de verplichte G607 gaskeuring (Duitsland) kunt u binnenkort terecht bij een van onze vestigingen.

Zelf installeren en online bestellen? Geen probleem! Via www.stroomopmaat.nl bestelt u direct in onze webshop ("Stroom op Maat" is powered by de Jong Technovaria BV).

 

 
RECREATIE CAMPER

LEVERING - INSTALLATIE & SERVICE

KOELKASTEN

KOELKASTEN

SOLAR

advies - installatie - service

VOERTUIGELEKTRA

levering - installatie - service

AIRCO

levering - installatie - service

ACCU'S

levering - installatie - service

COMBIVERWARMING

onderhoud - reparatie - revisie