De Jong Technovaria voor Systemen

De Jong Technovaria voor Systemen

maandag 19 maart 2018

Heating and Systems for Mobile and Marine

Of het nu gaat om Power Elektronica van hoge vermogens, een generator toepassing, de conditionering van Cargo tijdens het transport, het verwarmen van een Boot of Camper, signalering, camera- of alarmsystemen. De Jong Technovaria is een totaal leverancier als het gaat om systemen.

Door onze veelzijdigheid en specialisering in allerhande Mobiele en Off-Grid toepassingen zijn wij een “One-Stop-Shopping Partner” en wordt de klant bij ons op één adres bedient met een vakkundige installatie van technische systemen op het voertuig of vaartuig.

Onze technische dienst verzorgt niet alleen de vakkundige installatie, maar wij verzorgen ook de reparatie of het onderhoud van systemen. Dat doen wij in één van onze werkplaatsen, maar met onze mobiele service komen wij ook bij de klant op locatie.

 
 

 

 

 

 

 

De Jong Technovaria is “Multi-Branding”. Doordat wij de dealerschappen van alle bekende merken vertegenwoordigen en daar met een uitgebreide voorraad en de juiste testapparatuur ook op ingericht zijn, hoeven wij geen nee te zeggen en is er eigenlijk altijd en direct een oplossing voor uw probleem en altijd wel een invulling op uw specifieke vraagstuk mogelijk.

 

De Jong Technovaria - Solutions For Your Freedom

Deskundige, veelzijdige en flexibele dienstverlening