MAAR WIJ HADDEN EEN SUPER COOLE VAKANTIE!!

MAAR WIJ HADDEN EEN SUPER COOLE VAKANTIE!!

vrijdag 9 maart 2018

Wat is het toch lekker om met de Camper naar Zuid Frankrijk, Italië of Spanje te trekken en te genieten van de oneindige landschappen, warme stranden, schilderachtige plaatsjes en veel, heel veel zon.

Maar echt uitgerust kom je niet terug van je vakantie als je slechte nachtrust hebt doordat je plakkerig van het zweet, bovenop de lakens moet slapen in een veel te warme Kampeerauto.

Een nieuwe camper is vaak al uitgerust met zo’n super stille en energievriendelijke airco, maar wist u dat uw prima onderhouden en trouwe Kampeerauto ook nog achteraf met een zo’n modern aircosysteem kunt uitrusten.

De technische dienst van De Jong Technovaria installeert nieuwe aircosystemen en onderhoud of repareert uw Camper Airconditioning.

De FreshJet modellen van Dometic zijn Airco’s voor Recreatievoertuigen die compact en licht zijn. Het aanbod omvat de kleinste airco op de markt, waardoor er meer dan genoeg ruimte overblijft voor dakaccessoires. De andere FreshJet modellen hebben een heel lage startstroom en softstartopties.

De Jong Technovaria - Solutions For Your Freedom

Geniet van koele, ontvochtigde lucht, waar u ook bent