Eindelijk een slimme gasmeter

Eindelijk een slimme gasmeter

vrijdag 26 januari 2018

Gasvoorraad altijd onder controle!

Hoeveel gas zit nog in de fles? Truma komt hiervoor met iets nieuws!

 https://www.campingtrend.nl/wp-content/uploads/Truma-LevelControl-set-774x432.jpg

Camperaars weten verschillende manieren om erachter te komen hoeveel vulling er nog in de gasfles zit: tikken, schudden of zelfs met een levelstick het niveau meten.

De nieuwe Truma LevelControl maakt een uitstapje naar de gaskast overbodig. Onder de fles wordt via een magneet de LevelControl geplaatst, bij aluminium flessen met een bijgeleverde adapter. De LevelControl zoekt via bluetooth contact met de iNet Box binnen de camper. Die moet dan wel met dit slimme kastje zijn uitgevoerd.

De gasvoorraad wordt in procenten en in kilogrammen aangege3ven en het systeem voorspelt zlfs hoe lang de voorraad nog strekt. Mooi van Truma is dat alle informatie binnenkomt op uw smartphone of tablet. Bij afwezigheid en als het gas bijna op is wordt een sms gezonden.

Als er twee flessen in de camper staan, zijn er ook twee zenders nodig en is de camper niet uitgerust met een iNet Box, dan is het geheel als set verkrijgbaar.

TRUMA LevelControl: € 156,83 of de  iNet Box plus LevelControl: € 299,-

https://www.stroomopmaat.com/product/193362/truma-levelcontrol-gasmeter-set

De technische dienst van De Jong Tecnnovaria kan de LevelControl voor u bedrijfsklaar installeren. Voor een afspraak belt u onze werkplaats in Amsterdam (020-6916311) of onze werkplaats in Leiden (071-5212101). Meer informatie over ons vindt u op de website www.dejongtechnovaria.nl