Verwarmingsysteem voor Osmose systemen succesvol!

Verwarmingsysteem voor Osmose systemen succesvol!

woensdag 29 november 2017

GLASBEWASSING MET EEN STREEPLOOS RESULTAAT 

Een zeer succesvolle ontwikkeling in de telescopische glasbewassing is ons systeem voor het wassen van kantoorramen en appartement beglazing met Warm Water.

Verwarmd osmosewater van 67°C verwijderd veel beter vuil en heeft een verbluffend opdrogend resultaat. Een glasbewassingsbedrijf dat kiest voor het werken met ons verwarmingssysteem voor glasbewassing levert hiermee altijd een kristalhelder top product en zal een hogere graad van tevredenheid bij de klanten ervaren.

De Jong Technovaria ontwikkeld, levert en installeert waterverwarmingssystemen voor in mobiele toepassingen. De afgelopen jaren is er bij ons steeds meer vraag ontstaan naar onze oplossing voor glasreinigingsbedrijven waarmee het water voor glasbewassing wordt verwarmd.

De basis van het systeem is een compleet voorgemonteerde Plug and Heat module met een Webasto branderketel. Deze standverwarmingsunit zal de watervoorraad voor glasbewassing tot een temperatuur (instelbaar) van bijvoorbeeld 67°C verwarmen.

Deze Verwarming voor Osmose Systemen wordt door ons geïnstalleerd in de Busjes en Twin-aanhangers van glasreinigingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in telescoop raambewassing.

De Jong Technovaria heeft in Leiden en Amsterdam een Technische dienst waar wij dergelijke systemen in uw specifieke toepassing kunnen installeren en integreren. Maar uiteraard  verzorgen wij ook het onderhoud en de reparatie van uw waterverwarming.

Bel gerust voor meer informatie of een advies:

 

 

Amsterdam (020-6916311)  

Leiden (071-5212101)