NIEUWS, NIEUWS, NIEUWS

NIEUWS, NIEUWS, NIEUWS

maandag 23 oktober 2017

 

Medio november 2017 opent De Jong Technovaria een showroom waarmee wij onze klanten live kunnen informeren en adviseren over het VICTRON Product. Behalve een goed gesorteerd verkooppunt voor de producten van VICTRON ENERGY wordt er op de locatie aan de Joop Geesinkweg 129 te Amsterdam ook allerhande stroomkabel, installatie- en aansluitmaterialen aangeboden.

Kortom de nieuwe Victron Shop biedt u een One-Stop-Shopping Solution voor al uw voertuigelektra of scheepselektra.

De Power Electronica van Victron Energy is specifiek ontwikkeld voor Mobile, Marine en Off-Grid. Het programma bestaat uit Inverter/Chargers, Omvormers, Acculaders, Lithium Ion accu’s, Gel accu’s en AGM accu’s, maar ook Solar, Solar-Laadregelaars, de Batterij Monitor en meer…,

Veel meer !!

 

STROOM OP MAAT

Met de Victron apparatuur als belangrijkste bouwsteen ontwikkeld de Special Sales van De Jong Technovaria onafhankelijke stroomsystemen op maat die in uw comfort voorzien of problemen oplossen. Wij begeleiden uw installatie met bijvoorbeeld een officiële inbedrijfstelling, maar ook kan onze Technische Dienst een complete installatie of de reparatie van een systeem voor u verzorgen.