WIST U DAT…  WIJ REVISEREN STARTERS EN DYNAMO’S

WIST U DAT… WIJ REVISEREN STARTERS EN DYNAMO’S

vrijdag 6 oktober 2017

De Jong Technovaria verzorgt de reparatie of revisie van alle merken startmotoren, dynamo’s en elektromotoren in 12 Volt en 24 Volt uitvoeringen. Dat doen wij natuurlijk voor de mobiele sector, maar juist ook voor allerhande middelzware bedrijfswagens, vrachtwagens, bouwkranen, stationaire en scheepsmotoren in de maritieme sector.

Onze moderne TOPAZ testbank kan de meest zware dynamo’s en nieuwste dynamo technieken testen. Motormanagement-gekoppelde dynamo’s met een LIN, COM of PGM aansluiting worden dus ook getest op de juiste werking van de communicatieport met de voertuigcomputer / wij leveren in dat geval een print-out van de testgegevens.  

Voor specifieke Maritieme toepassingen en daar waar optimale laadstroom is gewenst, leveren wij de Mastervolt Low RPM / High OUTPUT Alpha Alternators in combinatie met de geavanceerde 3-traps Alpha Pro Charge Regulator.

Onze Technische Dienst lost uw laadproblemen aan Speciale voertuigen en vaartuigen op. Dat doen wij bij ons in de werkplaats (Amsterdam of Leiden) of bij u op locatie of aan boord.