HISWA TE WATER 2017

HISWA TE WATER 2017

maandag 28 augustus 2017

De volgende editie van HISWA te water vindt plaats van dinsdag 29 augustus tot en met zondag 3 september 2017 in Amsterdam Marina op de NDSM-werf.

 

DE BEURS VOOR WATERSPORTERS

De HISWA te water is de enige in-water bootshow van Nederland. Aan de steigers liggen zo'n 250 boten in alle soorten en maten; van sloep tot zeiljacht en van motorboot tot tender. Op de kade vindt u een breed assortiment van nautische producten. Op het water spettert het van de activiteiten voor jong en oud. Een inspirerend evenement voor iedereen die van watersport houdt.

 

VAN BASIC TOT SUPERLUXE

Wilt u een boot kopen? U orienteren op de nieuwste modellen? De laatste trends in de (inter)nationale jachtbouw ontdekken? Tips van professionals krijgen? De HISWA is het Mekka voor iedereen die graag het water op gaat en van mooie boten houdt. Bezoekers ontdekken er de creme de la creme van de Nederlandse en internationale jachtbouw. Van klein tot groot, seriegebouwd of custom-built, gemaakt van aluminium. staal of polyester: het overzicht van de boten, met ook dit jaar weer tientallen (wereld)primeurs, is zonder meer indrukwekkend te noemen. Klik hier voor het botenoverzicht.

 

MEER DAN BOTEN

De HISWA te water biedt meer dan alleen boten. Op de kade presenteren exposanten hun nautische artikelen, kleding en accessoires. Op en rond het water vindt een spetterend programma plaats voor kinderen en volwassenen. Proefvaren, zeillessen voor kinderen, roeien, surfen, manoeuvreerwedstrijden en matchracen zorgen voor een dynamisch watersportdecor rondom de tentoongestelde boten.

 

SAMENWERKING DE JONG TECHNOVARIA

Een van exposanten is Kabola. Kabola is gespecialiseerd in verwarmingssystemen voor onder andere motorboten en zeiljachten. denk hierbij aan olie- en diesel gestookte CV keteles voor continu gebruik. Naast de reguliere centrale verwarmingssystemen levert Kabola ook combi-ketels en boiler gecombineerde CV ketels. De Jong Technovaria is als Kabola dealer en technisch servicepunt van Kabola dan ook trots dat wij samen met Kabola dinsdag 29 augustus op de HISWA te water present mogen zijn.