Variaties in techniek

Dat is niet zomaar een gevatte kreet van een ondernemer in de mobiele sector, maar juist de perfecte omschrijving van de filosofie van Marco de Jong.

LEVERING - TECHNIEK - SERVICE

Met al weer 50 jaar ervaring is Elektro-Technisch Bureau De Jong & Zoon BV een begrip als elektro-gespecialiseerd reparatiebedrijf en een betrouwbare leverancier van hoogwaardige technische producten gebleken. Samen met de Amsterdamse vestiging kenmerken de twee bedrijven zich door een goede voorraad en flexibele dienstverlening. Dat beide bedrijven tegenwoordig werkzaam zijn onder de naam “De Jong Technovaria” is een logische uiting voor de vele mogelijkheden die de onderneming haar klanten kan bieden.

AUTOMOTIVE - BEDRIJFSWAGEN - TRUCK - BUS - MOTORBOOT - ZEILBOOT - CAMPER - 4X4 OFF ROAD - INDUSTRIE

Door het bedrijf steeds meer te specialiseren en ons werkgebied uit te breiden, is de onderneming vandaag de dag uitgegroeid tot een technische groothandel met meerdere werkplaatsen waarin een groot aantal specialiteiten zijn ondergebracht. Op dit moment zijn wij in staat om voor de automobiel- en bedrijfswagensector, maar ook voor de industrie, off-road, campeerauto- en jachttechniek een compleet pakket technische producten en diensten te leveren waarbij kwaliteit altijd voorop staat.

Logo's van De Jong Technovaria