Digitale Tachograaf software / Standairco / Mastervolt Mobiel Powerbook / Bedrijfswagenelektro

Bedrijfswagentechniek & Mobiele elektro

De Jong Technovaria heeft zich gespecialiseerd in allerhande toepassingen van voertuigelektro en energiesystemen. De meest voorkomende apparatuur en uitrusting voor mobiele werkplaatsen, vrachtwagens, brandweerauto’s en speciale voertuigen worden door onze monteurs geïnstalleerd en gerepareerd. Dit doen wij in één van onze werkplaatsen of bij u op locatie.

Systemen voor bedrijfswagens

Digitale Tachograaf Informatie

Voor lichte en zware bedrijfsvoertuigen installeert De Jong Technovaria; groot vermogen dynamo’s en speciale laadsystemen, grote accusets, omvormers en generatoren, zwaailampsignalering, flitslampen en sirene’s, communicatieapparatuur, GPS en blackbox, motoronafhankelijke standverwarmingen en speciale systemen voor laadruimteverwarming. Ook verzorgen wij de wettelijke ijkingen van tachografen, snelheidsbegrenzers, taximeters en installeren wij laadruimtebeveiligingen die voldoen aan de eis van de verzekeringsmaatschappij.

Ook verzorgen wij de wettelijke ijkingen van tachografen, snelheidsbegrenzers, taximeters en installeren wij laadruimtebeveiligingen die voldoen aan de eis van de verzekeringsmaatschappij. Voor meer informatie over de digitale tachograaf verwijzen wij u naar onze website: www.digitaletachograaf.net

Behalve het installeren verzorgen wij ook het onderhoud, de reparatie de revisie van bovenvermelde systemen.

 
De Jong Technovaria vertegenwoordigt o.a. de volgende merken